Tyxo.bg counter

Промоции


Намаление за професионалисти
Ако сте професионалист в областа на фризьорството, регистриран сте като фризьор, имате фризьорски салон, притежавате или работите в регистрирана фирма?! Всичко което трябва да направите е да се регистрирате. Ние ще направим проверка на вашата регистрация в търговския регистър и ще ви изпратим е-мейл с потвърждение за регистрация. Ако сте регистриран в нашата система вие ще се възползвате от отстъпки за професионалисти:    1. Отстъпка от базовите цени мин: 10%;    2. Специални оферти за фризьори които всеки месец са различни;    3. Атр..
Оферта за фризьори
Оферта за фризьори Купете 3 броя Професионална боя за коса с кератин - Voila Creme 3C Intense + 1 брой Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter EgoЩе получите безплатно Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter Ego..
Вие сте фризьор? Имаме специална оферта.
Вие сте фризьор и желаете да работите с нашите професионални италиански продукти.За целта разработихме специално приложение за Вас. Направете своята регистрация оттук. Обърнете внимание, че е необходимо да изберете "Сфера на дейност: Корпоративен клиент"Когато удостоверите, че сте корпоративен клиент, е необходимо одобрение на регистрацията. Повече подробности можете да откриете тук.Влизайки с Вашия корпоративен акаунт ще имате достъп до отстъпки от цените. Също така ще изпращаме до Вас специалните ни предложения за салони. Ще откриете новите възможности за закупуване на пакетни продукти.Още с..
Лотария: Спечелете шампоан 5 литра EKS
Първият клиент, който печели шампоан, изтеглен на 10.11.2015 г. в 16,00 ч. е: Петя Николова - 088*****10 от Бургас13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВъв връзка с годишнината "13 години ЕКС в България", в края на месец декември 2015 г. ще изтеглим първия наш клиент, който ще спечели 1 от 13-те награди: Професионален шампоан с арганово масло, 5 литра, достатъчно количество за ползване за цяла година.Всички наши клиенти, закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity, през месец октомври 2015 г.  ще имат възможност да спечелят Професионален шампоан ..
13 години ЕКС в България.  13 хиляди награди
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВсички наши клиенти закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получат гарантиран подарък.Подаръците не могат да бъдат избирани те са комплимент към клиентите ни и не са обвързани с конкретна поръчка или сума.Уважаеми клиенти на EKS, Voila, Alter Ego и ImperityСега с всяка направена поръчка на продукт от тези търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получите гарантиран подарък.Подаръците са разнообразни, като не са обвързани с конкретния Ви избор на продукти или сумата на поръчката. Приемете получаванет..
Купете сега за да получите отстъпка за месец май.
Всеки направил покупка от eks.bluemax.bg до края на месец април ще получи код за отстъпка по e-mail за пазаруване от eks.bluemax.bg валиден за целия месец май...
Продукти от 1 до 6 от общо 6 (1 страници)